SZINYÓ APARTMANOK

Smaragd & Smaragd Check-In

Üdvözöljük honlapunkon!

A Szinyó apartman Smaragd és Smaragd Check-in Sóstógyógyfürdő Nyíregyháza melletti üdülőövezet csendes nyugodt részén, egy zsákutcában az erdő ölelésében helyezkedik el.

A két apartmanház egymás mellett helyezkedik el, de teljesen külön bejárattal és udvarral rendelkezik. A strand és élményfürdő az apartmantól 10-15 perc, Magyarország Európa hírű állatparkjától 15-20 perc sétára található.

Smaragd

Kérjük tekintse meg apartmanunkat!

Smaragd Check-In

Kérjük tekintse meg apartmanunkat!

SZINYÓ APARTMAN

SMARAGD

A Szinyó apartman Smaragd Sóstógyógyfürdő Nyíregyháza melletti üdülőövezet csendes nyugodt részén, egy zsákutcában, az erdő ölelésében helyezkedik el. A strand és élményfürdő az apartmantól 10-15 perc, a Magyarország Európa hírű állatparkjától 15-20 perc sétára található. Az apartmanban a földszinten egy nappali (2 Főre), egy konyha, egy zuhanyzó-wc, az emeleten egy hálószoba (3 Főre) található. Az apartmanhoz egy fedett terasz, egy zárt és fedett parkoló tartozik. Grill-bográcsozót, ingyenes wi-fit biztosítunk. Az apartmanhoz egy 2021-ben épült medence szolgálja a vendégeink pihenését. A medencét a két apartman vendégei közösen használhatják a házirend betartása illetve a medence részleg nyitvatartása mellett. A medencét június 1 és augusztus 31 között reggel 8 órától este 19 óráig használhatják.

MKB - OTP - K&H SZÉP KÁRTYA ELFOGADÓHELY

Elérhetőség

4431 Nyíregyháza, Anna utca 7.


SZINYÓ APARTMAN

SMARAGD CHECK-IN

Az apartman 40m2 alapterületű amelyben két hálófülke 2-2 fő részére, egy nappali 1 fő részére és egy zuhanyzó-wc található. Az apartmanhoz fedett terasz, zárt parkoló tartozik. Grill bográcsozót, ingyenes wi-fit biztosítunk. Az apartmanhoz egy 2021-ben épült medence szolgálja a vendégeink pihenését. A medencét a két apartman vendégei közösen használhatják a házirend betartása illetve a medence részleg nyitvatartása mellett. A medencét június 1 és augusztus 31 között reggel 8 órától este 19 óráig használhatják.

Elérhetőség

4431 Nyíregyháza, Anna utca 7.